Reisverzekering

Uw vakantieplezier en waardevolle spullen beschermt u het beste met een reisverzekering. Onverwacht in het ziekenhuis belanden of diefstal van uw bagage.
Met een reisverzekering heeft u recht op een vergoeding voor bovenstaande.

Een reisverzekering is een basisverzekering welke u kunt uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen. Hieronder worden deze uitgelegd:

Bagage
Blijft u koffer per ongeluk op Schiphol achter, of zijn er dingen uit u bagage gestolen? Met de dekking bagage kunt u deze schade terug claimen.

Medische kosten
Komt u tijdens uw vakantie in het ziekenhuis terecht, dan krijgt u meestal te maken hoge en vaak onverwachte kosten. De Nederlandse zorgverzekering dekt hiervoor niet (alle) kosten. Met deze dekking worden u kosten hiervoor wel vergoedt.

Ongevallen
Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook tijdens de vakantie! Met deze dekking krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden.

snowboard-113784_960_720
Wintersport & Onderwatersport
Houd u van sneeuw en wintersport? Of duikt u graag in tropische wateren? Dan is het zeker van toepassing om deze dekking af te sluiten, dan zijn namelijk de risico’s van uw sportieve hobby meeverzekerd op de reisverzekering.

Zakenreis
Bent u vaak voor zaken van huis? Verzeker dan de dekking zakenreizen mee op uw reisverzekering.

Hulpverlening en vervoer
Tijdens de reis naar uw vakantiebestemming kan er van alles misgaan. De auto of bestuurder kan uitvallen waardoor u vervangend vervoer nodig heeft, met deze aanvullende dekking heeft u hier recht op.

Werelddekking
Deze dekking is alleen van toepassing als u buiten Europa op vakantie gaat.

Sportuitrusting
Deze dekking geeft u de kans om uw eigen sportuitrusting of gehuurde sportuitrusting mee te verzekeren.

Geld
Gebruikt u veel contact geld of cheques op vakantie? Dan is het handig om de dekking geld mee te verzekeren.

Mocht u meerdere keren per jaar op vakantie gaan, raden wij u een doorlopende reisverzekering aan. Gaat u 1x per jaar is het vaak voordeliger om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Wij geven u hier graag advies over!

Reisverzekering