0255-518032 Info@burobrederode.nl

Inkomstenbelasting Particulieren

Elk jaar worden door de belastingdienst vele wijzigingen doorgevoerd. Dat maakt de aangifte inkomstenbelasting niet overzichtelijker. Particulieren passen de fiscale mogelijkheden niet altijd goed of onvolledig toe, waardoor er geld blijft liggen bij de belastingdienst.

Door gebruik te maken van de diensten van Buro Brederode, weet u zeker dat u niet teveel belasting betaalt. U krijgt altijd waar u recht op heeft. Wij verwerken uw aangifte correct en snel.

Aangifte inkomstenbelasting

Ieder jaar dient voor 1 april uw aangifte inkomstenbelasting bij de belastingdienst binnen te zijn. In deze aangifte wilt u natuurlijk optimaal gebruik maken van de mogelijke aftrekposten. Buro Brederode is op de hoogte van de laatste regelgeving en zorgt ervoor dat u alle belastingvoordelen benut.

Buro Brederode beschikt over up-to-date software om deze aangiften op te stellen. Via een moderne communicatiemodule worden de aangiften rechtstreeks bij de belastingdienst ingediend. Hiervoor hebben wij geen DigiD codes nodig van onze relaties.

Indien u onmogelijk uw aangifte op tijd bij de belastingdienst kunt inleveren bestaat de mogelijkheid om via ons kantoor uitstel aan te vragen. Zo voorkomt u hoge boetes voor het niet tijdig doen van aangifte. U dient ons voor uiterlijk 27 maart in te lichten of u van de uitstelregeling gebruik wilt maken.

Wij zijn blij dat we heel veel particuliere relaties hebben. Het aantal klanten neemt jaarlijks toe en wij constateren dat er steeds meer mensen komen die kiezen voor een juiste aangifte, zonder verrassingen achteraf door de Belastingdienst.

Buro Brederode heeft goede kontakten met de Belastingdienst. Naast permanente bijscholing worden regelmatig door de belastingexperts georganiseerde bijeenkomsten bezocht.

Wij kijken verder dan alleen uw belastingaangifte. Veel van onze relaties adviseren wij ook op het gebied van het maken/wijzigen van een testament bij een notaris.

Neem contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.