0255-518032 Info@burobrederode.nl

Kampeerautoverzekering

Heeft u aan de wettelijk verplichte WA verzekering genoeg? Of wilt u uw kampeerauto zo uitgebreid mogelijk verzekeren? Er zijn echter vele dekkingsmogelijkheden, zo kunt u eenvoudig uw persoonlijke kampeerautoverzekering samen stellen. De basis van de kampeerautoverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering. De WA verzekering vergoedt de schade die u aan een ander in het verkeer toebrengt.

De WA-verzekering is uit te breiden met:

Beperkt Casco of Mini Casco

Deze uitbreiding dekt schade door brand, storm, water, diefstal en overstekend wild. Mocht u door deze omstandigheden schade hebben opgelopen aan uw motorrijtuig dan kan dat geclaimd worden op uw eigen verzekering.

All Risk of Volledig Casco

U bent verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig én voor schade aan het voertuig van iemand anders tenzij u niet rijbevoegd was of onder invloed was van alcohol/drugs.

Tevens is het nog mogelijk om diverse aanvullende dekkingen af te sluiten:

R

Bonusbeschermer autokampeerverzekering

Met de bonnusbeschermer houdt u na een geclaimde schade dezelfde korting voor schadevrij rijden. Deze bonusbeschermer is 1x per jaar te gebruiken.

R

Ongevallenverzekering Inzittenden

Met een Ongevallen Inzittendenverzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanner de inzittenden die u met uw auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Er is keuze mogelijkheid uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden.

R

Verhaalschade Inzittenden

Met een schadeverzekering voor Inzittenden verzekert u de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die u met uw auto vervoert wanner die onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. Ook bij de inzittenden verzekering kunt u kiezen uit verschillende combinaties.

R

Verkeersrechtbijstand

Het weggebruik is helaas een bron van juridische conflicten. Dus bewijst een rechtbijstandverzekering bij problemen al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij het verhalen van opgelopen verkeerschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een bestelwagen of auto.

R

Inboedelverzekering

U kunt ervoor kiezen om de inventaris van uw camper mee te verzekeren.

R

Zonneluifel

U kunt ervoor kiezen om de zonneluifel van uw camper mee te verzekeren.