Vacature

Vacature

Buro Brederode is gevestigd in IJmuiden biedt haar klanten al sinds 1976 de juiste balans tussen deskundig advies en persoonlijk contact. De verscheidenheid aan klanten en diensten zorgt voor een uitdagende werksfeer in een leuke collegiale setting.

Ben jij graag het eerste aanspreekpunt voor onze relatie? Onderhoud jij graag contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen? Ben je administratief onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Je zorgt voor behoud en uitbreiding van onze klantenkring. Onze werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en begeleiden van nieuwe aanvragen, verzorgen van offertes en diverse administratieve werkzaamheden.

Jouw talenten
– Parttime en/of Fulltime
– Minimaal MBO werk- en denkniveau
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Leergierig en bereid om een branchegerichte opleiding te volgen
– Zelfstandig maar ook goed in teamverband werken
– Eventueel WFT Basis en/of Schade particulieren certificaat

Is je interesse gewekt?
Jouw sollicitatiebrief inclusief c.v. kun je sturen naar Berber Borms, e-mail adres berber@burobrederode.nl.

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Berber Borms en Ron de Jongste op telefoonnummer 0255-518032.

Inkomstenbelasting 2016

Inkomstenbelasting 2016!

Het jaar 2016 is weer voorbij! Dat betekent dat de inkomstenbelasting voor het jaar 2016 bijna ingediend te worden. Let op: deze dient voor 01 april 2017 binnen te zijn bij de belastingdienst!

Mocht u de aangifte niet zelf willen of kunnen verzorgen dan helpen wij u daar graag mee! Wij zijn een belasting erkend bedrijf waardoor wij géén DIGID codes nodig hebben. Wilt u graag dat wij de belasting voor u verzorgen, zie hieronder hoe dat in z’n werk gaat.

Wat moet ik doen om belastingaangifte bij Buro Brederode te laten doen:
– Maak een afspraak bij Buro Brederode, mag per e-mail of telefonisch
– Wij ontvangen graag al uw gegevens die nodig zijn voor de aangifte ( klik hier voor de checklist) Op deze checklist kunt u zelf bijhouden wat u aan ons moet doorsturen of afgeven voor de aangifte.

De nieuwe tarieven staan ook op onze website vermeld, klik hier.

Inkomstenbelasting
Inkomstenbelasting

 

Vakantie dan wil je onbezorgd genieten!

De feestdagen zijn weer achter de rug en bij de meeste mensen beginnen de vakantieplannen weer te kriebelen.  De meeste gidsen en vroegboekkortingen zijn alweer beschikbaar. Op vakantie wil je natuurlijk onbezorgd genieten, maar wat als uw vakantie niet door kan gaan of eerder moet eindigen..

De één gaat liever meerdere keren per jaar op reis, de ander liever één keer lang en ver op vakantie. Waar je ook heen gaat is het altijd prettig om te weten dat u goed verzekerd bent.

Met een reisverzekering heeft u recht op een vergoeding als u te maken krijgt met extra kosten door een onverwachte gebeurtenis, medische kosten, langer verblijf in het buitenland. Hiervoor bieden wij een basisverzekering aan waarbij we de verzekering kunnen uitbreiden met aanvullende dekkingen bijv: wintersport, geld, hulpvervoer op reis.

De annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten wanneer een reis onverwachts geen doorgang kan vinden, uw reis plotseling moet afbreken of als er sprake is van een vertraging langer dan 8 uur.

Doe bij ons de reis- en annuleringsverzekeringcheck! De voorpret kan nu al beginnen als je je bedenkt dat de belangrijke dingen verzekerd zijn.

Premies zorgverzekering 2017! Doe de check op onze vergelijker.

Welkom voordeel op uw zorgverzekering!

Uw  verzekeringen zijn bij ons in goede handen en wij kijken altijd waar en hoe het beter kan. De komende periode is het dan ook weer tijd om naar de zorgverzekeringen te kijken. De zorgverzekering verandert elk jaar! Deze is eenvoudig en snel te bekijken in onze vergelijker.

Welke dekkingen zijn belangrijk in een zorgverzekering?  Dit is voor iedereen weer anders.
Daarom hebben wij een zorgvergelijker waarin u dit zelf kunt bekijken en kiezen.

Veel verzekeraars in onze vergelijker
De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: Avéro Achmea, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Menzis, CZ, Stad Holland, OHRA, VGZ en Zilveren Kruis. Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Bereikbaarheid voor uw vragen en het beste advies
U kunt uw huidige polis naar ons toesturen, wij vergelijken dan uw huidige verzekering met onze aanbieders. Gebruikt u speciale medicijnen of heeft u behoefte aan bepaalde zorg? Bel ons op 0255-518032 en wij zoeken voor u de beste dekking. U kunt ook zelf hier de vergelijking maken. Heeft u een passende verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

Succes met kiezen!

leaderbord-advies-1