0255-518032 Info@burobrederode.nl

Oldtimerverzekering

Heeft u aan de wettelijk verplichte WA verzekering genoeg? Of wilt u uw Old Timer zo uitgebreid mogelijk verzekeren? Er zijn echter vele dekkingsmogelijkheden, zo kunt u eenvoudig uw persoonlijke autoverzekering samen stellen. De basis van de autoverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering. De WA verzekering vergoedt de schade die u aan een ander in het verkeer toebrengt.

De WA-verzekering is uit te breiden met:

i

All Risk of Volledig Casco

U bent verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig én voor schade aan het voertuig van iemand anders tenzij u niet rijbevoegd was of onder invloed was van alcohol/drugs.

Tevens is het nog mogelijk om diverse aanvullende dekkingen af te sluiten:

q

Let op!

Bij een Old Timer moet uw auto iedere 2 of 3 jaar getaxeerd worden

R

Ongevallenverzekering Inzittenden

Met een Ongevallen Inzittendenverzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanner de inzittenden die u met uw auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Er is keuze mogelijkheid uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden.

R

Verhaalschade Inzittenden

Met een schadeverzekering voor Inzittenden verzekert u de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die u met uw auto vervoert wanner die onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. Ook bij de inzittenden verzekering kunt u kiezen uit verschillende combinaties.

R

Verkeersrechtbijstand

Het weggebruik is helaas een bron van juridische conflicten. Dus bewijst een rechtbijstandverzekering bij problemen al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij het verhalen van opgelopen verkeerschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een bestelwagen of auto.

R

Accessoires

Een accessoiredekking vergoedt de accessoires die u zelf aan uw motorrijtuig heeft toegevoegd of heeft laten inbouwen nadat de fabriek het motorrijtuig heeft afgeleverd.