Vakantie dan wil je onbezorgd genieten!

De feestdagen zijn weer achter de rug en bij de meeste mensen beginnen de vakantieplannen weer te kriebelen.  De meeste gidsen en vroegboekkortingen zijn alweer beschikbaar. Op vakantie wil je natuurlijk onbezorgd genieten, maar wat als uw vakantie niet door kan gaan of eerder moet eindigen..

De één gaat liever meerdere keren per jaar op reis, de ander liever één keer lang en ver op vakantie. Waar je ook heen gaat is het altijd prettig om te weten dat u goed verzekerd bent.

Met een reisverzekering heeft u recht op een vergoeding als u te maken krijgt met extra kosten door een onverwachte gebeurtenis, medische kosten, langer verblijf in het buitenland. Hiervoor bieden wij een basisverzekering aan waarbij we de verzekering kunnen uitbreiden met aanvullende dekkingen bijv: wintersport, geld, hulpvervoer op reis.

De annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten wanneer een reis onverwachts geen doorgang kan vinden, uw reis plotseling moet afbreken of als er sprake is van een vertraging langer dan 8 uur.

Doe bij ons de reis- en annuleringsverzekeringcheck! De voorpret kan nu al beginnen als je je bedenkt dat de belangrijke dingen verzekerd zijn.